Job detailsRefer job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
WIJ ZOEKEN EEN (junior) Adviseur Bodem
Type contract Temporary / Fixed-Term
Locatie
Netherlands
Vacaturenummer req21865
Voel jij je thuis in een allround rol en een echte spin in het web om de dagelijkse ondersteuning op onze locatie in Schiedam te verzorgen? Voel jij je thuis in het coördineren van algemene zaken op kantoor en het ondersteunen van de grondstroomcoördinator? Ben jij de teamspeler waar wij naar op zoek zijn? Dan is deze vacature als locatiebeheerder wellicht een interessante vacature voor jou!


Waar bestaan jouw werkzaamheden uit?

Als locatiebeheerder ben je volledig verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en aansturing op onze locatie. Je bent het eerste aanspreekpunt op het gebied van facilitaire zaken ook voor externe partijen en je onderhoudt het contact met de gebruikers en andere belanghebbenden van de locatie. Tevens ondersteun je de grondstroomcoördinator bij zijn werkzaamheden en eventueel vervang je hem bij afwezigheid.
De overige werkzaamheden bestaan uit:
* Contacten onderhouden met gebruikers en dienstverleners
* Coördineren van werkzaamheden
* Adviseren van klanten over de mogelijkheden van de TOP en producten
* Opvolging van gemaakte offertes
* Uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden

Wat vragen wij van jou?

Voor deze uitdagende positie beschik je over drie tot vijf jaar werkervaring. Je hebt relevante ervaring binnen de bouw, aannemerij of sanering. Je hebt ervaring met grond- en afvalstoffen.
Het Besluite Bodemkwaliteit is jou niet onbekend en beschik je over kennis over de BRL 9335 en de BRL 7500 is dit een pré.
Je hebt commercieel en collegiaal. Iemand die goed kan communiceren en die zich prettig voelt in een open, zeer zelfstandig team. Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau. Jouw omgeving ziet jou als iemand die klant- en servicegericht is.  Daarnaast zijn teamspirit en flexibiliteit kenmerken die jouw persoonlijkheid typeren.
Wat kunnen wij bieden?
Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een klein team. Wij volgen de Bouw en Infra CAO, dit betekent, naast een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw ervaring en niveau, ook o.a. 8 weken vakantie per jaar. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. Verder bieden wij goede opleidingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?

Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bodemsanering, grondverwerking, waterzuivering en civiele werkzaamheden verzorgen wij complete oplossingen voor (verontreinigde) terreinen. Dit doen wij vanuit onze vestigingen in Utrecht en Schiedam met een veertigtal medewerkers. In Utrecht en Schiedam hebben wij een Tijdelijke Opslag Plaats. Hier accepteren wij alle soorten grond en secundaire bouwstoffen en zorgen de reiniging ervan op een milieuverantwoorde wijze. Naast onze eigen activiteiten wordt een deel van het terrein door de huurder gebruikt voor op- en overslag van afvalstoffen (bedrijfs- en groenafval, hout en kunststoffen etc.). Wij verzorgen en coördineren als terreinbeheerder en eigenaar de facilitaire zaken in goed overleg met de huurder.
Ons bedrijf maakt deel uit van een Europees netwerk gespecialiseerd in grond- en grondwatersaneringen. Naast het delen van kennis en expertise werken onze (staf)afdelingen samen met SUEZ-bedrijven in binnen- en buitenland (zoals België, Frankrijk en Duitsland).

Meer informatie of solliciteren?
Ben jij overtuigd van deze vacature bij SUEZ Remediation? Dan is de beurt aan jou!
Overtuig ons direct door je motivatie en CV toe te sturen.
Meer inhoudelijke informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Gerrit-Jan Fieggen, Manager Soil Handling via gerrit-jan.fieggen@suez.com of 030-2470960.