Job detailsRefer job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
WIJ ZOEKEN EEN 1e Operator
Type contract Regular / Permanent
Locatie
Marconiweg 6
Coevorden, DRENTHE, 7741KM
Netherlands
Vacaturenummer req19306
 

Afval is niet het einde, maar het begin van iets nieuws. Want als we afval goed scheiden en recyclen, kan het de grondstof worden voor een nieuw product. Zo is een lege ketchupfles de grondstof voor een parkbankje. Daar lever jij iedere dag een belangrijke bijdrage aan. We zoeken namelijk een: 


1e Operator 
Greenblocks, Coevorden

Wat doe je? 

Iedere dag worden er bij Greenblocks in Coevorden, nieuwe vrachten met afvalhout gebracht. Met jouw collega's verwerk jij het afvalhout (b-hout) tot een gloednieuw product: houtblokken voor het maken van pallets. Techniek doet het grootste werk: jij overziet het proces, kent de installaties op je duimpje en ziet dagelijks toe op de optimale kwaliteit.

Op dit moment bouwt Houtdrogerij Friesland (HDF), in samenwerking met SUEZ aan een nieuwe installatie in Coevorden. Deze locatie gaan we Greenblocks noemen. Jij word één van onze eerste collega's op deze locatie: jouw inzet zal dus een grote stempel drukken op het succes van Greenblocks. Is dat geen gave uitdaging?

Je overziet het proces en de installatie niet alleen vanuit de machinekamer. Je stroopt ook je mouwen op en gaat aan de slag. Door de installatie te zien, horen en het bekijken van het eindproduct, weet jij of we richting de optimale kwaliteit gaan. Je werkt in 5 ploegen samen met een kleine groep collega's. Je voelt je thuis in de informele omgeving, waar hard gewerkt wordt, maar waar we ook plezier hebben. 

Wie ben je? 

 
Je houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken. Lekker de hele dag bezig zijn, dwars door de hele installatie om storingen op te lossen. Bovendien vind je het leuk om mee te denken: hoe kunnen we het  nóg beter of efficiënter doen? Je neemt hiervoor zelf het initiatief, overlegt met je team. Je vindt het geen probleem om in een 5-ploegendienst te werken.  Aan de andere kant heb je veel tijd voor je familie, vrienden en hobby’s. 

Daarnaast: 
heb je minimaal het certificaat (diploma?) procesoperator A en/of B (ook wel Vapro A/B genoemd) 
heb je een VCA-certificaat 
beheers je de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk 


Over SUEZ

In Nederland gooien we elke minuut meer dan 16.000 kilo afval weg. Daarin zit voor SUEZ de uitdaging. Want van afval kunnen we grondstoffen maken voor nieuwe producten. Plastic kan een buggy worden, koffiedik de kaft van een notitieboekje. Het succes van onze grondstoffenrevolutie begint met het goed scheiden van afval. Hoe beter het afval gescheiden is, hoe beter we het kunnen verwerken tot de basis van een nieuw product. Op die manier hoeven we geen schaarse grondstoffen uit de aarde te halen. In Nederland haalt SUEZ afval op bij 530.000 huishoudens en 80.000 bedrijven en instellingen. Dat doen we vanuit meer dan 40 locaties, zodat we altijd dichtbij onze klanten zijn.  

Meer weten over de vacature operator? 

 
Mail Bas Blaauw, HR Manager via bas.blaauw@suez.com

Solliciteren kan via de sollicitatiebutton