Job detailsRefer job: Send to a Friend
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
WIJ ZOEKEN EEN 1e Monteur E&I
Type contract Regular / Permanent
Locatie
Potendreef 2
Roosendaal, NORTH BRABANT, 4703 RK
Netherlands
Vacaturenummer req17600

Weet jij wat er met ons afval gebeurt? Bij SUEZ zijn we er druk mee! Papier, plastic en hout – van alles wat jij apart houdt, maken wij weer nieuwe dingen. Een hippe buggy bijvoorbeeld, van 500 lege yoghurtbekertjes of zeepjes, van koffieprut en sinaasappelschillen. Krijg jij ook energie van afval? En ben je een techneut in hart en nieren?

 

Dan is dit de baan voor jou! Wegens vertrek van een collega is er per direct plaats voor een    

  

 1e Monteur E&I bij ReEnergy (Roosendaal) 

                                                                                   

Wat ga je doen? 

 

Als 1e monteur wacht je een afwisselende baan. Want je treft bij SUEZ ReEnergy de meest uiteenlopende installaties aan, zoals bunkerkranen, transportsystemen, stoomketels en warmtewisselaars. Maar ook een turbine, rookgasreiniging en waterbehandeling, DCS besturing, Instrumentatie, hoog- en laagspanning. Kortom, geen dag is hetzelfde want dit alles moet bij ons tip-topin orde zijn.  

Na een inwerkperiode ga jij zelfstandig aan de slag om deze installatie samen met je 10 andere collega’s van de technische dienst in een optimale conditie te houden. Je verzorgt specialistisch onderhoud op E&I  gebied in een procesgerichte omgeving. Ook signaleer je (oorzaken van) storingen en doe je verbetervoorstellen die ons proces nog efficiënter maken. 

 

Wie ben jij? 

 

Als 1e Monteur E&I  bij  ReEnergy heb je een afgeronde MBO niveau 4 opleiding op het gebied van Electrotechniek. Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in eenprocestechnische omgeving. Daarnaast heb je diverse aanvullende opleidingen gevolgd, zoals bijvoorbeeld NEN3140 VP of Werkverantwoordelijke en VCA.  

 

Jij beschikt over kennis van krachtstroomverdeelinrichtingen, stuurstroominstallaties,  PLC, besturingssystemen en instrumentatie en je bent bekend met onderhoudsnormen met betrekking tot E-installaties. Planmatig en gestructureerd werken past bij jou en we kunnen jou zelfstandig het werk laten uitvoeren. Door jouw nieuwsgierigheid en enthousiasme ben je een prettige collega die we er graag bij hebben in ons team! 

 

Niet onbelangrijk: je maakt onderdeel uit van de consignatiedienst volgens een roulatiesysteem met andere collega’s van de technische dienst. 

 

Waar kom je te werken? 

 

ReEnergy is een geavanceerde afvalenergiecentrale die 386.000 ton per jaar aan niet-recyclebaar afval kan verwerken. De installatie genereert 270.000 MWh aan elektriciteit, voldoende voor zo’n 79.000 huishoudens. ReEnergy produceert en levert ook warm water van 42◦C aan woningen in de buurt en water van 90◦C aan de glastuinbouw. 

 

Wat bieden wij jou? 

 

Uitdaging, afwisseling en een plek in een professioneel team.  

  • Salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand  

  • Een organisatie die open staat voor jouw ideeën en initiatieven, maar ook een waar je kunt leren en waar ruimte is voor jouw persoonlijke groei 

  • 27,5 vakantiedagen 

  • Collectieve regelingen, zoals pensioen, bedrijfsfitness en FiscFree

 

 

 

Over SUEZ 

 

Je maakt samen met 90.000 medewerkers op 5 continenten onderdeel uit van de SUEZ organisatie. Van afvalinzamelaar ontwikkelen we ons steeds meer naar grondstoffenproducent. Met 150 jaar ervaring in de publieke en industriële sector, creëren we nieuwe oplossingen voor het beschermen en behouden van grondstoffen. Wij zijn voorloper op het gebied van sociale innovatie, big data en innovatieve samenwerkingen met onze klanten en stakeholders. SUEZ is klaar voor de grondstoffenrevolutie. Sluit jij je aan? 

 

Meer weten? 

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Elma de Ronde, HR manager via elma.deronde@suez.com. 

 

Een persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest kunnen een onderdeel vormen van de selectieprocedure. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.